Star Gazetesi yazarı Halime Kökçe Bülent Ecevit Üniversitesi’nde (BEÜ) de öğrencilerle bir araya geldi.

Medeniyet Araştırmaları ve Değerler Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (MEDEM) 14 Mart Pazartesi günü samimi bir ortamda gerçekleşen söyleşide Türkiye gündemine ilişkin konular konuşuldu.
Söyleşiye Ankara’da yaşanan olayı kınayarak başlayan Halime Kökçe, Anayasa değişikliği, Türkiye’de son zamanlarda yaşanan müspet ve menfi olaylarla ilgi değerlendirmeler yaptı. Kökçe Öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı. Söyleşiye Zonguldak Valisi Ali Kaban’ın eşi Neriman Kaban ve Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’in eşi Nebahat Özer de katıldı.
Söyleşinin sonunda Zonguldak Valisi Ali Kaban’ın eşi Neriman Kaban, yazar Halime Kökçe’ye plaket takdim etti. Söyleşiden sonra Rektör Özer’i makamında ziyaret eden Kökçe, yapılan gençlerin ufkunu açan ve farkındalık sağlayan etkinlikler ve söyleşilerini takdirle takip ettiğini söyledi ve davetleri için Rektör Özer’e teşekkür etti. Rektör Özer, söyleşi için ve toplumsal duyarlılığı için Halime Kökçe’ye teşekkür etti. Ziyaretin sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.