Zonguldak Belediye Meclis toplantısına CHP Grup Başkan Vekili Atınç Kayınova’nın Başkan Selim Alan’a yönelik iddiaları damga vurdu:

Zonguldak Belediye Meclisi Temmuz oturumu Ömer Selim Alan başkanlığında yapıldı. AKP ve CHP arasında zaman zaman sert tartışmaların yaşandığı oturumda faaliyet raporu AKP ve MHP grubunun oylarıyla 17’ye 12 kabul edildi. Toplantıda CHP Grubu adına söz alan Atınç Kayınova, Selim Alan ve AKP grubunun kendilerini uyutmaya çalıştığını öne sürerek, “Biz bu faaliyete yeterli değil görüşü kullanacağız. Zonguldak Belediyesi’ne bir şey katmadınız. Hep Muharrem Akdemir dönemine sataştınız. Belediye Kültür Merkezini bitirdiniz. Dere ıslahıyla ilgili Muharrem Akdemir, Bakan Veysel Eroğlu'na 3 kez gitti. Neden Akdemir varken yapılmadı. Ama bu vatandaş bunu size hesabını sorar, size ve AK Parti’ye sorar. Önceki Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, giderken 'devlet adamlığını sizden öğrendik' dediniz. Şimdi haftada bir kaçak yapı bakıyorsunuz. Devlet adamlığını öğrenmenizin ardından kaçak yapıları branda ile mi örteceksiniz?“ şeklinde konuştu.

 “25 YILDIR BİZİ KANDIRIYORLAR”

Başkan Selim Alan ise faaliyet raporuna yönelik eleştiriler yanıtlarken, “Atınç Bey'in  'Muharrem Hocaya sataştın' eleştirisini kabul etmiyorum. Ben Muharrem Hoca'yı onlardan daha çok seviyorum. CHPli vatandaşlarda ‘Bu TOKİ Projesi şu projesi bu projesi' algısı var. Ben seçim zamanında hükümetin desteğini alacağımı, bunları yapacağımı söyledim. Bir Lavuar Alanı var, 25 yıldır bizi kandırıyorlar. İşçi alımıyla ilgili de biz işe göre işçi alıyoruz. Biz kişiye göre iş ayarlamadım. Biz böyle çalışıyoruz” dedi.