Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, halk günleri yapacağını açıkladı.

Belediyenin konuyla ilgili açıklaması şöyle: 

“Vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini dinlemek, sorunlarına çözüm bulmak amacıyla ‘Halk Günü’ uygulamasını başlatıyor. Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, “Halk Günü” toplantıları adı altında bundan sonra her hafta Salı ve Perşembe Günleri saat 10.00 ile 14.00 arası vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinleyecek.  

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, zamanın büyük bir kısmını şehrimizin öncelikli sorunlarını çözmeye ayırdığını dile getirerek, haftanın iki gününü ise  vatandaşı dinlemek istediğini söyledi. Başkan Alan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlerine yer verdi: “Çalışmalarımızı verimli ve etkili bir şekilde yürütmek ve hizmet kalitemizi artırmak için plan ve programlarımızı yapıyoruz. Haftanın iki günü, vatandaşla bir araya gelmek, sorunlarımızı planlı, sağlıklı ve hızlı bir şekilde çözebilmek için  çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu uygulamayla hemşehrilerimiz ve belediyemiz ile olan bağımızın daha da güçlenmesini hedefliyoruz. Vatandaşlarımız bundan sonra, her Salı ve Perşembe günleri belirtilen saatler arasında randevusuz bir şekilde bizleri ziyaret edebilirler.” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, ayrıca şehrimizde görev yapan basın mensuplarımız ile her Cuma Günü; 10.00/11.00 saatleri arasında gündeme dair değerlendirmelerde bulunmak, fikir alışverişi yapmak, şehrimizin sorunları, çözüm önerileri ve belediyemizin çalışmaları hakkında istişarede bulunmak amacıyla basın mensuplarımız ile biraraya geleceğini ifade etti.