“Pazar günü yapılacak olan referandumda sağlık açısından kendi başlarına oy kullanamayacak durumda olan il merkezi ve ilçelerimizdeki hastalarımıza Zonguldak Halk Sağlığı Müdürlüğü  Evde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Merkezi olarak destek olacağız”

 

Zonguldak Halk Sağlığı Müdürlüğüne bağlı Evde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Merkezi tarafından 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan halk oylamasında Sağlık yardımı olmaksızın oy kullanmaya gidemeyecek olan vatandaşlar için gerekli destekler verilecektir.

Müdürlük basın bürosundan verilen habere göre konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Fatih Akça şöyle dedi.     

“16 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak olan referandumda sağlık açısından kendi başlarına oy kullanamayacak durumda olan il merkezi ve ilçelerimizdeki hastalarımıza Zonguldak  Halk Sağlığı Müdürlüğü  Evde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Merkezi olarak destek olacağız.

Referandumda oy kullanmayı düşünen, özellikle evde sağlık hizmeti alan ya da hastanede yatan vatandaşlarımız 444 38 33 numaralı telefonu arayarak  bu hizmetten faydalanabilecektir.

Oy kullanmaya gitmek isteyen hastaların ulaşım hizmetinin sağlanması amacıyla  444 38 33 numaralı Evde Sağlık Hizmetleri Çağrı Merkezi ile irtibat sağlamaları gereklidir. Bu talebi karşılamak için randevu sistemi uygulanacaktır. Evde Sağlık Hizmeti alan vatandaşlarımızın referandumda yanınızdayız “ dedi.