Halkın Sesi’nin ‘Onur’ ödülleri Kaya’ya ve Caner’e!

Zonguldak’ta günlük olarak faaliyetini sürdüren Halkın Sesi 8. Kuruluş Yıldönümünü düzenlenen gece ile kutladı. Gecede ‘Onur’ ödülleri Yüz bin kişiydiler belgeseli ile Altın Portakal ödülünü alan ardından ‘Soluk’ belgeseli ile Venedik Film Festivalinde ödül alan Yönetmen Metin Kaya’ya ve Zonguldak Kömürspor’u önce 3 lige ardından 2. Lige çıkararak 10 yıllık hasreti dindiren, Zonguldak’a büyük coşku ve sevinç yaşatan Kulüp Başkanı Süleyman Caner’e verildi.

Alaborina Restaurantta önceki akşam düzenlenen Halkın Sesi Gazetesi 8’inci kuruluş yıl dönümü gecesine Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılıç, Zonguldak Barosu Başkanı İbrahim Kerem Ertem, Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, AKP İl Başkanı Zeki Tosun, CHP İl Başkanı Ahmet Altun, CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, CHP Kilimli İlçe Başkanı Filiz Karademir, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Tuncay Akyol, CHP Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü, CHP İl Genel Meclisi Üyesi Fikret Zaman, Eğitim Sen Zonguldak Şube Başkanı Orhan Yılmaz, Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Tahsin Atayan, Eğitim İş Zonguldak Şube Başkanı Metin Kahveci, Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Selim Alan, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Kozlu Şube Başkanı Hüseyin Kolçak, GMİS Karadon Şube Başkanı Kemalettin Karataş, Zonguldak Fotoğraf Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Acılık Aile Merkezi Doktoru Hasan Koca, TMMOB Başkanı Erdoğan Kaymakçı, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Büro-Sen Şube Başkanı Kadir Bacıoğlu ve Kamu-Sen’e bağlı sendika başkanları, Çaycumalılar Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, Artvin İli Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Osman Bekaroğlu, Tüketici Hakları Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ali Topaloğlu, GMİS eski Genel Başkanı Ramis Muslu, Sima Yapım sahibi Bulut İşçi, BKM Müdürü Abdullah Bakır,  Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, çok sayıda STK başkanları, işadamları, Halkın Sesi Gazetesi okurları, gazete yazarları ve personeli katıldı.

ONUR ÖDÜLLERİ KAYA’YA VE CANER’E VERİLDİ

Halkın Sesi’nin geleneksel hale getirdiği ‘Onur’ ödülleri bu sene Yüz Bin Kişiydiler belgeseli ile Altın Portakal ödülünü alan ardından ‘Soluk’ belgeseli ile Venedik Film Festivalinde ödül alan Yönetmen Metin Kaya’ya ve Zonguldak Kömürspor’u önce 3. Lige bir yıl sonra ise 2. Lige çıkaran Kulüp Başkanı Süleyman Caner verildi. Metin Kaya’nın plaketi Madenci heykelleri tasarımcısı Nazmi Özden tarafından verilirken Kulüp Başkanı Süleyman Caner’e ise Gazetemiz Ortağı Mustafa Özdemir verdi.

KONUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Ödül törenin ardından geceye katılanlar Mercan, Evren Türeci Sezgin ve Sercan Yıldırım’ın söylediği bir birinden güzel şarkılar ve türküler eşliğinde gönüllerince eğlenip unutulmaz bir akşam yaşadılar. Barış DOĞAN