Harçlıklarını Şehit Ailelerine Bağışladılar
Dr. Derviş Nihat Arkat İlkokulu öğrencileri herkese örnek olabilecek bir davranış sergileyerek kendi biriktirdikleri harçlıklarını Zonguldak Şehit Aileleri Derneği'ne bağışladılar. 
Dr. Derviş Nihat Arkat İlkokulu öğrencileri şehit ailelerine destek için düzenledikleri "Bu Hafta Adımız Mehmetcik Olsun" isimli kampanyada topladıkları geliri Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz'a teslim etti.
Mehmetçik ve şehit ailelerine verilmek üzere topladıkları bağışları okul bahçesinde düzenlenen törenle teslim eden Okul Müdürü Bahtiyar Emiroğlu, kampanyaya katkı sağlayan öğrenci ve velilere teşekkür etti.
Okul Müdürü Emiroğlu yaptığı konuşmada, ''Gece gündüz, yaz kış demeden ülkemizin güvenliğini canı pahsına koruyup ve vatanı için şehit düşen mehmetciklerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz. Mehmetçiklerimiz icin ne yapsak azdır'' dedi.
Öğrencilerin hassasiyetinden dolayı son derece duygulandığını ifade eden Dernek Başkanı Yorulmaz da, düzenledikleri örnek kampanyadan ötürü öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti. (Haber Merkezi)