Referandum çalışmaları için CHP Zonguldak Teşkilatının üst düzey yöneticilerin bir araya geldiği toplantıda konuşan CHP İl Başkanı Ahmet Altun:

“‘Hayır’ı çıkarmak için mücadele edeceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Zonguldak Teşkilatı üst düzey yöneticileri, dün parti binasında referandum çalışmaları için istişare toplantısı gerçekleştirildi. CHP Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş ve Şerafettin Turpcu, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, CHP İl Başkanı Ahmet Altun, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ve ilçe başkanlarının katıldığı toplantıda konuşan CHP İl Başkanı Ahmet Altun, bir-iki güne sahaya ineceklerini belirterek, “Zonguldak’ta ‘Hayır’ı çıkarmak için mücadele edeceğiz” dedi. http://www.halkinsesi.com.tr/zonguldak/hayiri-cikarmak-icin-mucadele-edecegiz-h34578.html

“BUGÜNDEN İTİBAREN YOL HARİTAMIZ BELİRLENMİŞ OLACAK”

Referandumda Zonguldak’ta ‘Hayır’ oyunu çıkarabilmek için bir araya geldiklerini söyleyen Altun, “Bugün burada toplanmamızın nedeni, Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi; laik, demokratik ve parlamenter sistemi ortadan kaldırıp başkanlık sistemine geçebilmek için 18 maddelik bir anayasa değişikliğini 16 Nisan 2017 tarihinde halkoyuna sunmuşlardır. Bu konu gündemimize geldiğinden beri; il yöneticilerimiz, ilçe yöneticilerimiz, belediye meclis üyelerimiz, il genel meclisi üyelerimiz, diğer partiler ve sivil toplum örgütleri ile istişarelerde bulunduk. Bugünde Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak teşkilatımızda üst düzey yöneticileri birlikte bir toplantı düzenleyeceğiz. Bugünden itibaren yol haritamız belirlenmiş olacak. Bundan sonra bir- iki gün içinde sahaya çıkacağız ve halk ile temas kuracağız. Zonguldak’ta ‘Hayır’ı çıkarmak için mücadele edeceğiz. Bu konuda da Belediye Başkanı arkadaşlarımdan maddi ve manevi destek talebimiz olacak” şeklinde konuştu. 

Aycan KARADAĞ- Umut ERSES