CHP’de muhaliflerin desteklediği “Mavi Liste” 3’e bölündü…  Muharrem Akdemir, Ali Koçal, Deniz Yavuzyılmaz, Halil Furat ve Ertuğrul Koltuk’un desteklediği Fikret Zaman dün adaylığını resmen açıkladı

“Herkesin adayıyım”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 17 Aralık’ta yapılacak Merkez İlçe Kongresi öncesinde ilk aday Fikret Zaman, basın toplantısıyla adaylığını açıkladı. “Mavi Liste”nin adayı olarak lanse edilen Fikret Zaman’ın adaylığını açıkladığı saatlerde mavi listeye destek veren Cevat Laçin’in de adaylığını açıklaması Deniz Yavuzyılmaz ve Halil Furat’ın oyununu bozdu. Son güne kadar mavi listenin başkan adayı olarak gösterilen Hürmet Kartal’ın da çekilmeyeceği, aday olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

“TALEP OLDU ADAY OLDUM”

Merkez İlçe Başkanlığı’nda yapılan toplantıda sadece mavi listenin değil her listenin adayı olacağını ifade eden Fikret Zaman, CHP üyelerinin talepleri doğrultusunda aday olduğunu söyledi. “Kim ilçe başkanı olursa olsun başımın üzerinde yeri var. Seçilsem de seçilmesem de aynı duygu ve cesaretle çalışacağım.” diyen Zaman, “Mavisi, beyazı, yeşili, kırmızısı hepsi benim eşim dostumdur” şeklinde konuştu.