Ünlü manken Hilal Uzun katalog çekimleri için Zonguldak’taydı

HİLAL UZUN ZONGULDAK'TA 

Miss Turkey güzellik yarışmasıyla adını duyuran Zonguldaklı güzel Hilal Uzun, hafta sonu bir gözlük markasının katalog çekimleri için Zonguldak’a geldi. Fotoğraf çekimlerini tamamladıktan sonra kent merkezinde yorgunluk atan Hilal Uzun, muhabirimiz Aycan Karadağ’ın sorularını yanıtladı.

Zonguldaklı olduğunu ve annesinin burada yaşadığı için sık sık Zonguldak’a ziyarete geldiğini söyleyen güzel manken Hilal Uzun,  “ Zonguldak gerek doğası gerek insanlarıyla çok sevdiğim bir şehir. 2011 yılında Miss Turkey çıkışlı ülkemizi temsil etmek için Polanya’ya gittim. 32 günlük bir kamp sürecim oldu. Orada ülkemi çok güzel temsil ettiğimi düşünüyorum. Daha sonrası ise mankenlik ve oyunculuk alanında ilerledim. Eğitimsiz olarak bu alanda ilerlemek istemedim ve Ayla Alga Akademisi’nin oyunculuk bölümünü bitirdim. Bundan sonra oyunculuk alanında devam edeceğim. İyi bir oyuncu olabilmek için çalışıyorum” dedi.

Zonguldak’ın oyunculuk ve mankenlik alanında gelişim sağlayamadığını söyleyen Uzun, “Çeşitli projelerimiz var. Belki Zonguldak’ta sürpriz bir projemiz olabilir. Zonguldak’ı çok seviyorum bu şehirde bir şeyler yapmak istiyorum” şeklinde konuştu.

Aycan KARADAĞ