Misli.com 2. Lig Beyaz grup temsilcimiz Zonguldakspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir, Zonguldakspor hakkında çok önemli açıklamalara bulundu.     

OTOPARKTAN BAŞKA GELİR YOK

Zonguldakspor’un otoparktan başka hiçbir geliri olmadığını belirten Hürkifir, “Zonguldakspor’un şuanda otoparktan başka hiçbir geliri yok. Oyunculara henüz ödememiz gereken ücretleri de ödeyemedik. TFF’den de henüz para gelmedi’’dedi.    

KORONAVİRÜS FUTBOLU FELÇ ETTİ…

Koronavirüs nedeniyle tüm takımların sıkıntı içinde olduğunu ifade eden Hürfikir, “Koronavirüs nedeniyle bütün takımlar sıkıntı içinde.  Bu durumlara alıştık ancak, her geçen gün koronavirüs olayı artıyor.  Bildiğiniz gibi Kahramanmaraşspor ile oynamamız gereken maçta, rakibimizde 23 kişi koronavirüse yakalanması nedeniyle maç iptal edildi. Rakibimize geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum” dedi.  Hürfikir, ayrıca Cumartesi günü oynanacak olan 24 Erzincanspor maçını mutlak kazanmaları gerektiğine de vurgu yaptı.

KUPA MAÇLARI ÖNEMLİ

5 Kasım’da oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında oynanacak olan Darıca Gençlerbirliği maçını da değerlendiren Hürfikir, “Kupa maçına gelirsek, gitmek istediğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Özellikle ilk maçlarda hep kaybediyoruz, ancak kulübe para girmesi konusunda ilk maçımızı kazanmak istiyoruz” dedi.