AK Parti Zonguldak Milletvekili aday adayı İbrahim Cansız, Kozlu ilçesinde seçim ziyaretlerini sürdürdü.
7 Haziran 2015 günü gerçekleştirilecek genel seçimler için AK Parti Zonguldak Milletvekili aday adayı olan, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı İbrahim Cansız Kozlu ilçesinde esnafları ziyaret etti. Gün boyu hemen hemen tüm Kozlu esnafını ziyaret eden ve sohbet eden İbrahim Cansız, esnafın kendisine gösterdi ilgi, alaka ve hoşgörüden çok memnun olduğunu ifade ederek, “Ben de onlar gibiyim halkın içinden bir insanım, yıllarca eğitimcilik yaptım. Ben fildişi kulelerinde yaşamadım. Onların halini en iyi ben bilirim. Vatandaşlar da bunu bildiği için bizleri çok iyi şekilde karşılıyor” dedi.
Esnaf ziyaretlerinin ardından Yeni Zonguldak Gazetesi’ne ziyaret gerçekleştiren İbrahim Cansız’ı gazetenin imtiyaz sahibi İsmail Çelik karşıladı. Gazetenin 13. kuruluş yıldönümünü kutlayan İbrahim Cansız, “Yeni Zonguldak Gazetesi’nin 13. yıl dönümü sebebiyle İsmail ağabeyimize bir ziyaret gerçekleştirdik. Kendileri de bizleri sağ olsun kabul etti. Gazetenin de nice 13. yılları devirmesini ve Zonguldak basınına katkı sağlamalarını temenni ediyoruz” diye konuştu.
Cansız’ın ziyaretleri daha sonra Kozlu Belediye Başkanlığı, Kozlu İlçe Müftülüğü ve Kozlu İmam Hatip Lisesi şeklinde devam etti.