İhlas Haber Ajansı (İHA) Kdz. Ereğli Muhabiri ve Ereğli Haber Genel Yayın Yönetmeni Vedat Kılıç ile Ereğli Haber Gazetesi’nin İmtiyaz Sahibi Sedat Kılıç’ın babaları 65 yaşındaki Muharrem Kılıç, dün hayatını kaybetti.
Yaklaşık bir aydır hasta olan ve Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Muharrem Kılıç’ın cenazesi, Ereğli Belediyesi Cenaze Hizmetleri Morgu’ndan alınarak Hasbeyler Köyü’ndeki evlerine getirildi. Evin önünde alınan helalliğin ardından Kılıç’ın cenazesi, namaz için köy mezarlığına getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından Kılıç, sevenlerinin gözyaşları arasında aile mezarlığında toprağa verildi.
Cenaze törenine; Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, Ereğli Belediyesi Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek, Büyük Birlik Partisi (BBP) Ereğli İlçe Başkanı Nizamettin Halıcıoğlu ve parti yöneticileri, Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay, Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Sav, Pusula Radyo Televizyon A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Tığ, gazeteciler, aile fertleri yakınları ve vatandaşlar katıldı.