Eczaneler sokağında bir iş yerinin 2 aydır tamir edilmeyen parkeleri nedeniyle iş yerine gelen müşteriler parkelere takılarak yaralanıyor.  Bu da yetmez gibi başı boş sürücüler kimsenin cezai işlem uygulamadığı eczaneler sokağında araçlarını kaldırımlara park ediyor.

Zonguldak Merkez’de Zübeyde hanım caddesi eczaneler sokağında bir işyerinin önüne arabaların boşu boş şekilde park etmesi sonucunda parkeler söküldü. İşyeri sahibi kırık dökük hale gelen parkeler sonucunda yetkili kişileri haber vermesine rağmen kimse ilgilenmedi. Kırık dökük hale gelen parkeler nedeniyle iş yerine gelen müşteriler parkelere takılarak yaralandı. Bu duruma tepki gösteren iş yeri sahibi biran önce parkelerinin tamir edilmesini ve başı boş şekilde kaldırımlara parke eden sürücülere cezai işlem uygulanmasını söyledi.

“2 aydır kimse parkelere tamir etmeye gelmedi”

İş yeri çalışanı Onur İpek, 2 aydır kırık dökük hale gelen parkelerin, yetkili mercilere söylenmesine rağmen kimsenin gelip tamir etmediğini söyleyerek, “2 aydır burası bu şekilde. Araba kaldırıma çıkıyor patlatıyor. Çok kişiyi haber gönderdik burayı yapsınlar diye ama kimse bizimle ilgilenmedi. Arabanın parkeye çıkarak parkeyi sökmesi sonucunda burası bu şekilde oldu. Bizde parke patlamasında diye köşeye aldık. Arabalar üzerinden geçtikçe parke iyice patladı.”

 “Kırık dökük hale gelen parkeler nedeniyle müşterilerimiz yaralanıyor”

Kırık dökük hale gelen parkeler nedeniyle müşterilerin bazılarının yaralandığını ifade eden iş yeri çalışanı Onur İpek, “Normalde arabaların kaldırma park etmesi yasak. Ama kimsenin dinlediği ve gerekli kişilerinde cezai işlem yaptığı da yok. Birde kaç tane müşterimiz bu parke sonucunda takılıp düşerek yaralandı.Biran önce bu durumun  düzeltmesini istiyoruz. İnşallah sesimizi duyarlarda gerekeni yaparlar ”dedi.

Emre Can BAYRAM