Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İl Başkanı Murat Pulat’ı ziyaret etti.

Zonguldak Valiliğine, Afyon Valisi Mustafa Tutulmaz’ın atanmasını değerlendiren Başkan Erol, “Allah yeni valimize kolaylık versin. Sayın Valimiz görevine başladıktan sonra hiç acele etmesin kenti iyice tanısın. Çok düşünüp az konuşsun. Biz bürokratlardan az konuşup çok düşünmesini ve icraat yapmasını bekliyoruz” dedi.

 

Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol ve beraberindekiler normalleşme süreci ile ilk ziyaretlerini CHP İl Başkanı Murat Pulat’a gerçekleştirdi.

Burak Erol, "Dünyayı saran salgından sonra yeni normale döndük. Partilerin il başkanlarını ziyaret ediyoruz. Ama sayın il başkanını kongreden sonra ziyarete gelemedik. Kendisine hayırlı olmasını diliyoruz. Hem hayırlı olsun hem de şehre yönelik bazı gündem maddelerini görüşmek üzere kendilerini ziyaret ettik. MAKZON olabilir başka konular olabilir hepsini görüşeceğiz” dedi.

Murat Pulat ise “Değerli il başkanı arkadaşım ve yönetim kuruluna bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Şehrimizin de ülkemizin de gündemi yoğun. Onlarla ilgili istişarelerde bulunacağız. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

VALİ BEKTAŞ’IN DEĞİŞİKLİĞİ SORUSU

CHP’li Pulat, gazetecilerin Vali Erdoğan Bektaş’ın kısa sürede merkeze alınmasıyla ilgili sorusuna şu cevabı verdi:

Ne söyleyebilirim ki… Hayırlı olsun. Başka söyleyecek bir şey yok. Yani onun kararını biz vermiyoruz. Müdahale etme şansımız yok. Kısa vadede pek başarılı olunmuyor. Daha önceki valilerimiz de geldi gitti. >Süreci bitiremeden, kafalarındaki icraatları yapamadan gitmişlerdir. Pek hoş olmuyor. Şehri tanımadan gitmiş oluyorlar. Tam şehri tanıyacakken gitmiş oluyorlar. Bu da hoş olmuyor.”

“ACELE ETMESİN, AZ KONUŞUP ÇOK DÜŞÜNSÜNLER”

Burak Erol ise vali değişikliğiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Başkan Erol, şunları söyledi: “Sizin de takdir ettiğiniz gibi önceki vali Ahmet Çınar da çok kısa dönem valilik yaptı. Çok kısa görev yapınca da şehri tanımadan, Zonguldak’ın görülen kısmının altında bir de görülmeyen yaklaşık 3 bin kilometre yerin altı var. O yüzden Zonguldak zor bir vilayet.

Gelecek valimize Allah kolaylık versin.

Acele etmesin! Tavsiyemiz bu. Yani Zonguldak, hemen bir günde, iki günde, bir senede tanınacak bir vilayet değil. Sindire sindire, Zonguldak’ın siyasileri, bürokrasisi ve ticaret erbabıyla zaman içerisinde itidalli bir şekilde tanışırsa, az konuşup çok düşünürse valilerimiz güzel hizmet eder. Bürokratların görevi az konuşup çok düşünmek, çok icraattır. Biz bürokratlardan bunu bekliyoruz”

(Şebnem Saka)

İŞTE O TAVSİYE KONUŞMASI...