Zonguldak İl Genel Meclisinin Ocak Ayı Birinci Birleşim Toplantısı 12 Katlı İş Merkezinde bulunan İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıda sözleşmeli personelin maaşı görüşüldü. 

Ocak ayı birinci birleşim toplantısında il Özel İdare de çalışan sözleşmeli 15 personelin 2021 yılında alacağı maaş görüşüldü. Pandemi kuralları kapsamında İl Genel Meclisi toplantısı, Necdet Karaveli başkanlığında yapıldı. 
İl Genel Meclisi toplantı açılışında konuşan  İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, üyelerden pandemi kurallarına uyulmasını ve toplantıya saatinde gelinmesini isteyerek,  vefat eden Kanal ve Su İşleri Müdürü Necdet Koç’a rahmet diledi.
Aralık ayına ait toplantı tutanaklarının okunup oylanması ile başlayan toplantıda, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün 17.03.2020 tarihli ve 93127266-900-E.5436 sayılı Sözleşmeli Personel İstihdamı yazısı uyarınca, 2021 yılında da sözleşmeli personellerin çalıştırılması ve Hazine ve Maliye Bakanlığı Kamu Mali Yönetim ve Dönüşüm Genel Müdürlüğünce yayınlanacak olan, 2021 Yılı Ocak ayı Mahalli İdare Sözleşmeli Personel Ücret Tavanları Genelgesindeki ücret tavanlarını aşmamak kaydıyla, ödenecek net ücret tespiti konusu görüşüldü. Meclis üyeleri 2021 yılında çalışacak sözleşmeli personelin ücret konusunun görüşülmesini oybirliğiyle kabul etti.
(Haber: Şebnem Saka)