İl Genel Meclis Üyesi Nebahattin Yılmaz, dün Kozlu'da Yaşam bakım ve Rehabilitasyon Merkezine ilişkin tanıtım toplantısında kendilerine yönelik tutumlara tepki gösterdi. Yılmaz, "Onların karşısında belediye meclisi yok. İl genel Meclisi var" dedi. 

İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında toplanan İl Genel Meclisi'nde dünkü atışma gündeme geldi.
Toplantıda gündem dışı söz alan CHP'li Nebahattin Yılmaz, dün Kozlu'daki Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi için yapılan proje toplantısındaki davranışların yanlış olduğunu belirterek, Ali Bektaş'a tepkisini sürdürdü. 
Yılmaz, proje sunumu sırasında il genel meclis üyelerine yönelik kötü üslubun kabul edilemez olduğunu ifade ederek, "Güzel bir proje hazırlanmış. Buna bir diyeceğimiz yok. Fakat proje sunanların il genel meclis üyelerine yönelik konuşma şekilleri ve hitapları hoş olmadı. Özel olarak ise bizim CHP'li meclis üyelerimize karşı davranışlar affedilmeyecek durumdadır. Elinde gösterdi 270 imzalı dosyayı çıkardığında ciddiye alınmadı, bu bizi ve kurumumuzu üzdü. 

Bize sorularınız varsa sorabilirsiniz dediler. Ben kapasitesini sorum ancak cevap veremediler. Biz kırsalda yaşayan insanların hakkını savunmak zorundayız. Kimse bizim hayvan sevgimizi sorgulamasın, ben evimdeki yemeği sokaktaki hayvanlarla paylaşan insanım. Biz kendi ayağımızla oraya gittik, dersimizi aldık. Onların karşısında il genel meclisi var, belediye meclisi değil! Bu meclis onların aldığı oydan kat kat fazla oyla göreve geldi. Sayın başkanımızın orada bizi savunması gerekiyordu. Yap, sonra özür dile. Böyle bir şey olmaz. Ben bu gece uyku uyuyamadım. Biz çocuk değiliz. Onlar cahil desek cahil değiller. Hepsi üniversite mezunu, mühendis ve doktor olmuşlar" şeklinde konuştu. 
İl Genel Meclisi başkanı Necdet Karaveli de konuya ilişkin takınılan tavrın yanlış olduğunu söyledi. Karaveli, yanlış tavır takınan yetkililerin özür dilediğini hatırlattı. 
(Halkın Sesi)