İmar Kirliliği, rant, adamına göre imar affıyla gündeme gelen Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’den sonra kontenjandan meclis üyesi yaptığı Zeki Çolak’ın da Kampüs Kent’te yaptığı kaçak katlar ve iskansız binalar nedeniyle 350 kişiyi mağdur ettiği ortaya çıktı

İMAM …….. CEMAAT ……..!

Yaklaşık 3 yıl önce İncivez Mahallesi Üniversite Caddesi üzerinde Zonguldak Belediye Meclis üyesi Zeki Çolak tarafından kendisi ve aile fertleri üzerine yapılan Kampüs Kent’in iskansız ve kaçak katları olduğu ortaya çıktı. Toplamda 350 civarında 1+1 dairenin bulunduğu Kampüs Kent’in iskanı alınmadığı için daire sahipleri ve kiracılar mağdur. Kaçak elektrik ve su kullanmak zorunda kalan Kampus Kent sahipleri sözde şantiye üzerinden verilen su ve elektrik abonelikleri yüzünden sık sık kesintiler yaşıyor.

KAÇAK KAT ÇIKTI!

Yaşadığı mali sorunlar nedeniyle dairelerin tapularını mal sahiplerine teslim edemeyen CHP’li Zeki Çolak’ın Belediye Meclis Üyesi olması yüzünden Kampüs Kent’teki binaların en üst katına yaptığı kaçak kata şikayetlere rağmen göz yumuluyor. Halkın Sesi soruyor: Kaçak daireleri cemaate kiraya veren Çolak, yasal olmadığı halde kaçak dairelere elektrik ve su aboneliği nasıl aldı? Kaçak ve imarsız dairelerin neden mühürlenmiyor? Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, sadece vatandaşın kümes bile müsaade etmezken bir belediye meclisinin imar rantına nasıl göz yumuyor? Belediyenin alamadığı yaklaşık 600 bin TL’lik iskan bedeli yüzünden oluşan kamu zararını kim karşılayacak? (Mustafa Özdemir)