Alaplı İlçesi Kasımlı Köyü Kavukkavla bölgesindeki sahilde park halindeki araçtan inen 2 kişi, uzun namlulu silahla yapılan saldırı sonucunda yaşamını yitirdi. Olay yerinde 30 boş mermi kovanı bulundu.


Saldırı bu akşam 20.30 sıraların da gerçekleştirildi. 34 BUH 343 plakalı Porsche marka cipe ticari taksiden uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. 
İddialara göre, Ereğlili işadamı Yavuz Beşikçi ile Emine A. aracın önünde sohbet ederken husumetlisi olduğu öne sürülen şüpheli ya da şüphelilerce ateş açıldı. 

Jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Saldırıda kullanılan ticari taksi Kışla sanayi girişinde, olaydan sonra şahışların kaçtığı araç ise Karasu girişinde yakalandı. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

CİNAYETİN SEBEBİ İNTİKAM 

Polis ve jandarmanın işbirliğiyle cinayetin sır perdesi kısa sürede aralandı. Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz Mart ayında Müftü Mahallesi'nde yaşanan olayda Bülent Beşikçi, babasını silahla yaralayan Ahmet Keleş’in babası Eyüp Keleş'i öldürmüştü. Eyüp Keleş’in çocukları Adem ve Ahmet Keleş, babalarını öldüren Bülent Beşikçi’nin akrabası olan Yavuz Beşikçi ve kız arkadaşını intikam için öldürdü.(iha)