ZONGULDAK:
'İşimiz Kasaplık”

“Müşteri memnuniyeti öncelikli hedefimiz” diyen Westalife Migros’un sevilen kasapları Mesut Çalık ve Erkan Koyun, kırmızı ve beyaz ette farklı olduklarını vurguluyorlar

Westalife Migros’un son zamanlarda en çok yorulan elemanlarından ikisi, buranın et reyonunda Zonguldaklılara hizmet veren Mesut Çalık ve Erkan Koyun isimli kasaplar.

Tezgahlarındaki et ürünlerini müşterilerin istediği biçimde kesip doğrayan, hatta isterlerse köftelik olarak bile beğenilerine sunan ikilinin verdikleri hizmeti beğenen Migros müşterileri de satış merkezine her girdiklerinde öncelikle et ürünleri reyonuna koşuyorlar.

Artık tanımış oldukları insanların hangi tür et veya tavuk isteyeceklerini bilen kasap arkadaşlar bu nedenle Zonguldaklılardan da büyük övgü alıyorlar.

“Bizim işimiz kasaplık, bir anlamda da müşterilerimizi memnun etmek, Migros’un farklılığını ve ürün kalitesini onlara anlatıp kanıtlayarak satışlarımızı artırmak, dediğimiz gibi müşteri memnuniyeti önce gelir, bizim de amacımız bu” şeklinde konuşan kasap arkadaşlar mesleklerini çok sevdiklerini, Migros’ta çalışmanın da bir ayrıcalık olduğunu sözlerine ekliyorlar. (Sermet AKSU)

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner234

banner236

banner228

Kamuoyuna duyuru

Haberi Oku