Ereğli Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aydın Pandır görevini Ziraat Bankası Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ömer M. Baktır'a devrediyor

Ereğli Demir Çelik tarafından KAP'a yapılan açıklamada, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aydın Pandır'ın bugün itibari ile görevinden ayrılacağı bildirildi.

Şirketten gelen açıklama şöyle;

Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanı - Murahhas Aza OYTAŞ İç ve Dış Ticaret A.Ş. temsilcisi olarak görev yapmakta olan Sayın Ali Aydın PANDIR, 06 Ocak 2017 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere görevinden ayrılacaktır.

Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanı - Murahhas Aza OYTAŞ İç ve Dış Ticaret A.Ş. tarafından temsilci olarak Sayın Ömer Muzaffer BAKTIR 16 Ocak 2017 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere belirlenmiştir.

Ömer M. Baktır Kimdir?

PAZARLAMA GENEL MÜDÜR YARDIMCISI

İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. 1990 yılından itibaren Pamukbank T.A.Ş.’de Müfettiş Yardımcısı, Müfettiş, Servis Yöneticisi ve Bölüm Yöneticisi olarak çalıştı. Aralık 2004 tarihinde Türkiye Halk Bankası A.Ş.’de görev yapmaya başlayan Baktır, 14.06.2005 tarihinde Genel Müdür Yardımcılığı’na atandı ve Mart 2010 tarihine kadar sırasıyla Kurumsal Ticari Pazarlama, Kurumsal ve KOBİ Pazarlama, Kurumsal ve Ticari Pazarlama, Kredi Tahsis ve Yönetiminden sorumlu oldu. Mart 2010’da Cengiz Holding’de göreve başlayan Baktır, Ekim 2011 tarihine kadar CFO-İcra Komitesi Üyeliği yaptı. Baktır, Kasım 2011 tarihinden itibaren Ziraat Bankası’nda Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı bugüne kadar görev yapmıştır. Baktır, Ziraat Bankası’nın son beş yıl içerisinde gerçekleştiği dönüşüm programında önemli görevler almış ve bu görevleri mevcut pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevi yanında başarıyla yürütmüştür. Baktır’ın Erdemir’de de tecrübesiyle fark yaratacak işlere imza atacağı bekleniyor.