AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Harun Karacan, MHP İl Başkanı Hamdi Ayan’ı ziyaret etti. Ziyareti sırasında Zonguldak’a nasıl fayda sağlayabileceklerini anlamak için Zonguldak’ta bulunduğunu belirten Karacan, ‘Zonguldak’a büyüklerimiz gelmeden önce sivil toplum kuruluşlarıyla görüşüp fikir alışverişinde bulunup onların sıkıntılarını dinledikten sonra Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza onların birlik ve sıkıntılarını iletmektir. İnşallah sivil toplum örgütlerinden gerekli bilgileri alıp kendilerini arz ederiz. Elimizden gelen ne varsa Türkiye için Zonguldak için elimizden geleni yapacağız.’ dedi.

Ziyaretten çok memnun kaldığını ve 20 Ocak’ta yapılacak AK Parti 6.Olağan Kongresi öncesinde yapılan bu ziyaretin çok önemli olduğuna vurgu yapan MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, ‘ Kim ne derse desin Türkiye iyi yoldadır. 2018 yılı ışık bir aydınlanma yılı olacaktır. Özellikle böyle bir süreçte Milliyetçi Hareket Partisi olarak, bir takım saldırılara maruz kalsak da Milliyetçi Hareket  Partisi’nin Genel başkanı başta olmak üzere, bu süreci yönetenler nasıl yürüdüğünü, ne şekil alacağını, nereye gireceğini çok iyi bilmektedir. Dikkat ederseniz MHP’yi bugün eleştirenler geçmiş dönemlerde eleştirenlerden farklı unsurlar değildir.” dedi.

“İSTEDİĞİN KADAR AĞLA, ZIRLA”

Konuşması sırasında CHP Parti sözcüsü Bülent Tezcan’a seslenen Hamdi Ayan  “Dükkan kapandı, satıyoruz, tabelaları indiriyoruz gibi laflar söylüyor. Madenci şehrinden, madenin başkentinden ona diyorum ki, işte Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı burada, İl Başkanı burada, istediğin kadar ağla, zırla bu iş böyle devam edecektir. Bu iş rayından ve yolundan çıkmayacaktır.” şeklinde konuştu.