Ligde oynadığı son üç maçını puansız kapatarak taraftarlarını karamsarlığa iten lacivert- kırmızılı ekibin, Sivas Belediyespor önünde alacağı sonuç, ligdeki kader maçlarının birisi olarak arşivlerde yer alacak.
Düşünmek bile istemiyorum
Bu karşılaşmada kaybedeceğimiz her puan, bizi barajda yer alan rakiplerle biraz daha yakınlaştırırken, zirve mücadelesi yapan rakip karşısında alacağımız galibiyet Kömürspor takımının, puan cetvelinin üst sıraların taşıması için yeterli olacaktır.
Zorluk derecesi oldukça fazla maçlar, her iki takım için de düşündürücüdür
Bu tip karşılaşmalar üç sonuçlu maçlardır.
İkinci yarı öncesi, ara transfer çalışmalarında, şiddetle ihtiyaç duyulan stoper mevkiinin, Tuzlaspor takımından alınan Okan Duran, ilk maçı olmasına rağmen olumlu sinyaller verdi.
Tüm samimiyetimle söyleme istiyorum. Gerçekten çok zor grupta mücadele ediyoruz.
Her haftanın ardından, puan cetvelini üst sıralarında ve özellikle liderlik koltuğunda yeni bir takımın ismine rastlamamamız oldukça mümkün.
Sivas Belediyespor takımını çok beğendim. Oynadığı kolektif futbol ile bu karşılamayı izleyen taraftarlara heyecan dolu dakikalar yaşattı.
Bu tür karşılaşmaların kırılma noktası vardır.
85’inci dakikaya kadar her an her şeyi değişebileceği bir karşılaşmayı, heyecan dolu bakışlarla izleyen Kömrüspor taraftarları, bu dakika içerisinde Okan Eker’in yerine oyuna aldığı, Sinan’ın, 89 ve uzatma dakikalarında attığı goller sonrası derin bir oh çekti.
Rakibimiz bu güne kadar izlediğimiz en iyi takım olarak hafızalarımızda yer alacak.
Sezon başında bu yana oynadığı karşılamalarda takımına büyük katkı sağlayan kalecimiz Osman Kurtuldu, bu zor maçta da kalesini gollere kapatırken, kendisini hayranlıkla izledik.
Onur Eriş, Okan Eken, Erdinç Pekgöz ve yeni transferimiz Okan Duran’ın ön plana çıkışları, ikinci yarı için sevindirici.
Teknik direktör Şenol Demir’den söz etmek istiyorum.
Alınan bu anlamlı galibiyette katkısı gerçekten çok fazlaydı. Oyun alanının hemen dışında, bir orkestra şefi gibi takımını çok iyi yöneten Demir, zamanında yaptığı değişiklerle taşları yerine oturtmasını bildi.
 
Son olarak önemli bir konuya değinmek istiyorum. Devrek, kendi ölçülerinde modern bir tesise kavuştu.
Protokol tribünü başta olmak üzere gördüğüm çevre kirliliği, bu tesise hiç yakışmıyor.
Tesisten sorumlu olan bireylerin, en azından maç günü, başta protokol tribünü olmak üzere oturma alanlarını silmeleri ve yıkamaları çok mu zor? Böyle bir görünüş böyle bir tesise asla yakışmıyor.
Bir atasözü vardır; Aslan yattığı yerden belli olur. Hatırlatmak istedim.