Zonguldak Trafik Bölge Müdürü olarak görev yaparken Samsun’a tayini çıkan ve emniyetteki cemaat yapılanması istifa eden Kerem Devami, sosyal medyada yaptığı paylaşımla son dönemlerde yaşananları yorumladı.

Motor tutkusu ve gülen yüzüyle Zonguldak halkının kısa zamanda takdirini toplayarak kendini çok çabuk sevdiren ve çok sayıda dil bilen polis müdürü Devami, “Ciğeriniz nereye dönerse dönsün hak ettiğinizi bulacaksınız” şeklinde yaptığı paylaşım kısa zamanda çok sayıda beğeni aldı.

Devami facebook hesabında paylaştığı yazıda, “Meğer teşkilatta ne kadar çok fetoş karşıtı varmış. "Beni de dinleyin, benim de ifşa edeceklerim var" diyeni mi istersin, Çanakkale kamplarına gidip şimdi devlet yanlısı olanları mı istersin, 4+4 yıl Amerikada mali şube kursu alıp ( Karakuşgiller) sosyal medyada " ne zulüm çektik be" diye kolej imamlarına sövenimi istersin, kendilerini okullarda veya EGM'de sabit taltife bağlayıp şu sıralar Fetoşun geliri nereden geliyor haberleri paylaşan mı istersin..? Kuzum, hiç merak etme, devlet facebook takip edip almıyor ( ya da kanmıyor zaten) sizi, ciğeriniz nereye dönerse dönsün hakettiğinizi bulacaksınız. Ben istifa ederken ayrılık yazımdan dolayı beni silen Şakirtler, sizin paylaşımlarınızı da yemezler. Herkese benden çay, Şakirtlere yok” ifadelerine yer verdi.

Devami’nin paylaşımı 4 saatlik bir sürede 254 beğeni alırken 26’de yorum yapıldı. (Umut ERSES)