YA ERKMEN, YA EMRE
İyi Partinin kurucu isimlerinden Oğuzhan Turhan, yazılı bir açıklama yaparak partilerinin Zonguldak teşkilatının kuruluş çalışmalarının  tüm hızıyla sürdüğünü,  il başkanlığı için eski Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen ile doktor Ahmet Emre Bayramoğlu'nun adının geçtiğini söyledi. 
Turhan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

İYİ PARTİ ZONGULDAK’IMIZA İYİ GELMEYE DEVAM EDECEK
Partimizin kuruluşu ile Türkiye siyasetinin nasıl hızlandığı gün ve gün ortadadır. Partimizin Kuruluş etkinliğinde ve genel merkez binamızın açılışında on binlerce vatandaşımızın katılımları göstermiştir ki partimiz halkımızın umut ışığı olarak yükselmektedir.  İYİ Partimiz Türkiye’ye İYİ gelmiştir.
Partimiz ilk günlerinde olmasına rağmen Zonguldak’a da iyi gelmiştir. İl teşkilatımız dahi kurulmadan şahsım ve ekibim ile birlikte Zonguldak madencisinin sorunları ile ilgili raporları referandum öncesi ve sonrasında vekillerimize çeşitli görüşmelerimizde ilettik.  Akabinde geçtiğimiz günlerde madencimizin başlattığı eylemi de Ümit ÖZDAĞ hocama ilettiğim günün akşamında partimizin bütün vekilleri hep birlikte Zonguldak’ımıza madencilerimize destek olmak için gelme kararı aldıklarını şahsıma ilettiler. Bizde ekibimiz ile vekillerimizin Zonguldak programlarını hazırladık. Vekillerimizin Zonguldak ziyaretinin yerel ve ulusal basında flaş haber olarak yer almasının hemen akabinde enerji bakanlığı bürokratları ile GMİS ve Türk-iş yöneticileri arasında yapılan görüşmeler neticesinde bir anlaşma gerçekleştirilmiş ve eylem sonlandırılmıştır. Dolayısıyla Partimiz Zonguldak’ımıza İYİ gelmiştir ve gelmeye devam edecektir.
İl teşkilatlarımızın kurulma sürecinde ise teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcımız Koray Aydın Bey ve ekibi 25 günlük bir dönemde çok yoğun bir çalışma ile 70’e yakın kurucu il başkanı atamış durumda ilimiz noktasında da basına yansıdığı gibi sayın eski valimiz Yavuz Bey, Salih bey, OPR. DR Ahmet emre Bayramoğlu Bey gibi çok değerli kişilerin kurucu il başkanlığı için adları geçmektedir.  Yerel basınımızın da partimize ilgisi ortadadır. Zonguldak siyaseti İYİ Parti il teşkilatı kurulduktan sonra hızlanacak ve bir halk tabiri ile taşlar yerinden oynayacaktır. 
Partimize saldırılar iftiralar kurulduğu günden itibaren artarak devam etmektedir. Bir eleştiride bu kurulan parti bir proje partisidir ifadesini gördüm evet Her şeyiyle proje partisi bu parti!... Ekonomi ile ilgili somut projeleri var.. Sağlıkla ilgili elle tutulur projeleri var.. Eğitimle ilgili heyecan verici projeleri var.. Adaletle ilgili çok etkileyici projeleri var.. Sanayi  ile ilgili projeleri var.. Tarımla ilgili muhteşem projeleri var..  Ülkemizde olduğu gibi şehrimizde de insanlarımız bu siyasetteki kavga ortamından fazlasıyla yoruldu bizler sorunların çözümü noktasında projelerimizi ortaya koyacağız. Partimiz tüm Türkiye’ye olduğu gibi Zonguldak’ımıza da İYİ gelecek.
Oğuzhan Turhan