Emekliler Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu, makam odasında seks skandalı iddialarına yanıt verdi. Dernek Sekreteri Burcu Berna Erdoğan ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Sarıoğlu, “Kahpe bir tezgaha kurban edildik” dedi.

 

Dernek sekreterinin eşiyle geçimsizlik nedeniyle zaman zaman yüzü gözü morarmış işe geldiğini söyleyen Sarıoğlu, “Aileyi kurtarmak için Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan'dan rica ettim eşini belediyeye işbaşı yaptırdık. Ancak bir süre sonra şoförlük yapmak istediğini söyledi. Bende başkana böyle bir istekte bulamayacağımızı söyledim. Derneğe gelip ‘beni bir şoför yaptırmadınız’ diyerek tartıştı. Aynı gün akşam saatlerinde makam odasında otururken içeri girip ‘Ne yapıyorsunuz’ diyerek eşi Berna’nın boğazını sıktı. Odayı dağıtınca polisi aradım. Olay hukuk sürecinde. Olayı basın yoluyla yanlış yazanlar hukuk önünde hesap verecek. Sekreterimiz Burcu Berna Erdoğan halen çalışıyor ve çalışmaya da devam edecek" dedi.

 

“EŞİM ÇOCUĞUMLA TEHDİT ETTİ”

Sekreter Burcu Berna Erdoğan ise polise verdiği ilk ifadesini ayrılmak üzere olan eşinin “Çocuğunu bir daha göremesin” tehdidiyle verdiğini belirterek, yaşananların aile içi şiddetin bir sonucu olduğunu söyledi. Çıkan haberlerde yaşananların doğru olmadığını, 37 gündür çocuğunu göremediğini ifade eden Erdoğan, boşanma sürecinin devam ettiğini söyledi.