BEÜ Kızılay Gençlik Topluluğu, “Kampüsün Kanında Hayat var” sloganıyla her yıl rekor düzeyde katılımla gerçekleşen, toplamda 14 bin 855 ünite kan bağışı sağladığı organizasyonu film haline getirdi.
Kızılay Gençlik Topluluğu 5 yıllık çalışmalarının yer aldığı filmi ve bu süreç boyunca gelen konukların görüşlerine yer verildiği anı defterini Rektör Özer’e hediye etti. 2011 yılında Kampüsün Kanında Hayat var sloganıyla başlattıkları ve her yıl artarak devam eden Kan Bağışı kampanya süreçlerini aşama aşama kaydederek, Ulusal ve Yerel Basında çıkan haberler, görüntüler ve fotoğraflardan oluşan bir film hazırladılar. Film ile birlikte Rektör Özer’e, “ Kampüsün Kanında Hayat Var” adlı projeye ve bu büyük iyilik hareketine 5 yıldır vermiş olduğu destek ve emeklerinden dolayı Kulüb olarak teşekkür edip yazılı bir plaket takdim ettiler.
Bu ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Prof. Dr. Mahmut Özer,“Kampüsün kanında hayat var kampanyası her yıl başarısını katlayarak sürdürmüştür. Bu süreçte emeği geçen öğrencilerimizi, akademik ve idare personelimizi sürece vermiş oldukları destekten dolayı kutluyorum. Amacımız bir rekora imza atmak değil, böyle projelerin ülkemiz ve toplumumuz için örnek teşkil etmesini sağlamaktı. Sanıyorum başarılı da olduk.” dedi.
Ziyaretin ardından Rektör Özer, organizasyonlarda görev alan Kızılay Gençlik Topluluğu Başkan ve Başkan yardımcılarına Üniversitenin çeşitli tanıtım materyallerini ve hediyelerini takdim ederek teşekkür etti.