Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, bugün Posta Gazetesi’nde tam sayfa yayınlanan röportajıyla göreve geldiği günden itibaren bölgedeki değişimleri anlattı.

Posta Gazetesi Muhabirlerinden Alev Gürsoy Cimin’in Başkan Kantarcı ile yaptığı röportaj, ‘Çaycuma’yı Sil Baştan İnşa Ediyoruz’ başlığı yayınlanırken, röportajda Çaycuma Köprüsü’nünson durumu, Köprünün mevcut durumu, Çaycuma Belediyesi’nin dünü ve bugünü, merkezi yönetimden alının destekler, ilçeye yapılan yatırımlar, ilçenin problemleri, işsizlik oranları, eğitim durumu, sağlık alanı, kentsel dönüşüme bakış açıları, Sosyal Belediyecilik anlamında yapılan çalışmalar hakkında sorular soruldu.

Öte yandan röportajda; ‘Hizmet Ederken Asla Ayrım Yapmam’, ‘İlçe Altyapısını Komple Yenidledik, ‘Çocuklara Bilim Merkezi Yapılıyor’ gibi ara başlıklar büyük puntolarla verilirken, Başkan Kantarcı röportajında, Alev Gürsoy Cimin’in “Halk sizden memnun mu?, Kültür ve Sanatta Durum Nedir?, Tarım ve Hayvancılıkta Ne Durumdasınız?, Çaycuma’da İnsanlar otomobilden çok bisiklet kullanıyor. Bunu Nasıl Başardınız?” gibi çeşitli sorularını da cevapladı.

Kantarcı’nın röportajına Posta Gazetesi’nin bugün yayınlanan sayısının 1’nci sayfasından giriş yapılırken 6’ncı sayfa da ise tam sayfa olarak okuyuculara sunuldu.