AKP İlçe Başkanlığı yeni belediye binasını  eleştirdi, 
"Dersinize çalışmamışsınız"

Çaycuma AKP İlçe Başkanlığı dün sosyal medya hesabından ilçede yapımı devam eden yeni belediye binasının bir bölümünün satılacağını öne sürerek Başkan Kantarcı'yı eleştirdi.  İddiaları yalanlayan Kantarcı, yeni seçilen Çaycuma İlçe yönetiminin dersine  çalışmadan açıklama yaptığını, önemli kararları halka sormadan almadıklarını söyledi.

Açıklamasında iktidar partisinin ilçeye yapmadığı yatırımları da sıralayan Kantarcı, şöyle konuştu:
"Biz atama ile gelmedik. Önemli kararları halkımızla belirledik. Örneğin bu Belediye binasının yerini Çaycumalılara sorarak belirledik. 15.000 m2 kullanım alanı olan bu yapıyı uzun yıllar yetecek şekilde planladık. Şimdiki Belediyemiz bu haliye 10 katlı blokun bir katına bile sığabilir. 
Uzun yıllar hizmet edecek dev bir kompleks yapıyoruz. Belediye binası 10.000 m2 alana sahip. Şu anda bölgenin en büyük Belediyesi hatta resmî binası hüviyetinde. Yanındaki kısımları parasızlıktan dolayı satış veya kiralama düşünmüyoruz. Başlarken o şekilde düşündük. Projeyi o şekilde planladık. Hem Belediye binası çevresiyle bir kompleks olsun, hem de o çevreye ticari bir değer kazandırsın diye. 
Yeni yönetim olarak hevesle birşeyler yapmak istemenizi anlayabiliyorum. Ancak dersinizi iyi çalışmalısınız. 
Şimdi yönetim olarak ben size tavsiyede bulunayım. 
1. Hükümet binası çok yetersiz. Tapu dairesi 5 senedir kendine yer arıyor. Mutlaka yeni hükümet binası lazım. 
2. Adliye binası iflas etmiş vaziyette. Mutlaka yeni yer lazım. 
3. Emniyet müdürlüğüne mutlaka yeni yer lazım. Çarşı karakoluna yeni yer lazım. 
4. Müftülüğe yeni yer lazım. 
Bu liste çok uzar. Dilerseniz Çaycuma'nın ve Belediyenin genel durumuna ilişkin yönetiminizle yapılacak   bir toplantıda geniş Bilgiler sunarım. 
Belediye binası ile ilgili olarak son sözüm;
Zonguldak Büyükşehir olursa, korkmadan Çaycuma'yı Büyükşehir'in merkezi yapabiliriz."