Zonguldak’ın yarattığı ve kısa zamanda marka değeri kazanan “Kapında.com” el değiştirdi. Satış değeri açıklanmayan ama 1 milyon liraya satıldığı iddia edilen markanın yeni sahibi genç işadamı Tuncer Özcan oldu. 
Toptan gıda sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren Tuncer Özcan, kısa zamanda Zonguldak halkının güvenini kazanan “Kapında” markasını orta ve uzun vadede ulusal marka yapmayı hedeflediklerini söyledi. 
Tüketicilerin, Türkiye’nin önde gelen markalarına ait gıda, temizlik ürünleri, et mamülleri, pastane ürünleri ve bir çok çeşide bir tıkla ulaşabileceklerini söyleyen Özcan, “Kapında uygulaması mobil telefonlar üzerinden Google Play ve Apple Store üzerinden indirilebilecek. Ayrıca 0539 2045767 no’lu WhatsApp hattı üzerinden siparişlerini verebilecekler. Pandemi nedeniyle insanlar haklı olarak temastan ve markete gitmekten kaçınıyor. Biz de son derece steril ve izole bir ortamda deneyimli personellerimizle ürünlerimizi müşterilerimize en kısa sürede ulaştıracağız. İsteyen müşterilerimiz kredi kartı olmaksızın siprişini whatsapp hattı üzerinden yapıp kapıda nakit ödeme yapabilecekler” dedi.