Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde PKK’lı teröristlerin düzenlediği havan saldırısında şehit olan Uzman Erbaş Coşkun İşleyen’in naaşı TSK’ya ait uçakla Zonguldak Havalimanı’na getirildi.  
  Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen sözleşmeli Erbaş Coşkun İşleyen’in naaşı Van Jandarma Filo Komutanlığında sabah saatlerinde düzenlenen törenin ardından TSK’ya ait uçakla Zonguldak’a gönderildi.
  Bir kız kardeşi bulunan ve 1 yıldır sözleşmeli er olarak görev yaptığı öğrenilen Erbaş Coşkun İşleyen’in naaşı tören mangası tarafından omuzlara alınarak uçaktan indirildi. Şehidin yakınları ise karşılama töreninde sinir krizleri geçirdi. Şehidin yakınları, "Biz sana sarılacaktık. Tabutuna değil. Böyle gelmeyecektin hani? 5 gün sonra geleceğim diyordun. Terörün Allah belasını versin. Lanet olsun bu teröre" diye ağıt yaktılar.
  Protokol üyelerinin de bulunduğu karşılama törenine çok sayıda vatandaş katıldı. Yapılan duaların ardından şehidin naaşı defnedilmek üzere Karabük’e gönderildi.