AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve ilçe yönetimi ile beraber BEÜ Rektörü Mahmut Özer’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette ilk olarak konuşan BEÜ Rektörü Prof. Dr Mahmut Özer “Hoş Geldiniz Üniversitemize yeni seçimden çıktınız. Size hayırlı olsun diliyorum. İnşallah Zonguldak’a önemli hizmetler önemli katkılar olur. Biz üniversite olarak Zonguldak’a katkı vermek için gece gündüz koşturuyoruz tüm arkadaşlarımızla kendilerinden destek görüyoruz. Üniversitemize yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Ardından konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, ise kendilerini kabul ettikleri için teşekkür ederek şöyle konuştu: “Üniversite rektörümüze bizde teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda bizde hayırlı olsun temennilerini iletiyoruz. Kongre sürecinin ardından tekrar 2. Dönem olarak görevine başladı. İlk döneminde üniversitenin gelişmesi anlamında Zonguldak’a çok önemli katkıları var. Bu anlamada Zonguldak halkı adına teşkilatım adına çok teşekkür ediyorum. Üniversitemizi geliştirme adına rektörümüzün gayretleri var. Bizde siyasi irade olarak kendisine her zaman destek vermeye hazırız el birlik içinde hem üniversitenin gelişmesi hem de Zonguldak’ın gelişmesi anlamında birlik ve beraberlik içinde Zonguldak’a hizmet edeceğimizi düşünüyorum. Bizi kabul ettikleri için teşekkür ediyorum.”