Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, meclis toplantılarının sona ermesinin ardından katıldığı programlarda vatandaşlarla bir araya geldi.
Merkez ilçeye bağlı Kaleoğlu Köyü ve Hacıali Köyünde düzenlenen kutlu doğum haftası programları çerçevesinde vatandaşlarla bir araya gelen Meclis Başkanı Necdet Karaveli, " Bu görevi başarı ile yapmış önceki meclis başkanlarım da olduğu gibi Allah’ın izni ile bende bu görevi en iyi şekilde yapmanın gayreti içinde olacağım. Bu konuda destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu gün bizi davet eden Kaleoğlu ve Hacıali Muhtarlarımız ile birlikte Kutlu Doğum Haftası programlarına katıldık. Biz 14 yıldır olduğu gibi hizmet etmeyi görev bilerek hep halkımızın içinde olduk, bundan sonrada yapacağımız hizmetler ile vatandaşlarımızın taleplerini gerçekleştirerek yanlarında olmaya devam edeceğiz. Yoğun gündem ile Nisan ayı meclis toplantılarımızı tamamladık ve toplantılarımızın ardından Durmak Yok diyerek vatandaşlarımız ile bir araya gelmeye devam ediyoruz. İki Muhtara da bundan sonraki yapacakları çalışmalardan dolayı başarılar dilerim" dedi.
Kaleoğlu Köyü Muhtarı Celal Tatoğlu ve Hacıali Köyü Muhtarı Şahin Akçay programa katılımlarından dolayı İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli’ye teşekkür ederek Meclis Başkanı ile birlikte yapılan hizmetlere devam edileceğini belirttiler.