Zonguldak'ta FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına Gökçebey Kaymakamı, hakimler ve iş adamlarında aralarında bulunduğu 9 kişi, dün sabah saatlerinde işlemlerinin ardından Zonguldak Adliyesi'ne getirildi. Akşam saatlerinde Cumhuriyet savcısına ifade verdikten sonra mahkemeye sevk edilen Kaymakam Bünyamin Bilgin, tutuklanarak cezaevine gönderildi.    

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda gözaltına alınan Gökçebey kaymakam Bünyamin Bilgin, Hakimler ve iş adamlarında aralarında bulunduğu 9 kişi işlemlerinin ardından Zonguldak'a sevk edildi.

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında sağlık kontrolünden geçirilen 9 şüpheli Zonguldak Adliyesi'ne getirildi.

Cumhuriyet savcısına ifade verdikten sonra mahkemeye sevk edilen Kaymakam Bünyamin Bilgin, tutuklanarak cezaevine gönderildi.   

Hakimlerin ve iş adamların Cumhuriyet Savcılığı'nda ifadelerinin alınmasının ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilmesi bekleniyor. ( Barış DOĞAN)