DEVA Partisi İl Başkanı Av. Fatih Keleş, Bayramların birlik ve beraberliğinin daha da pekiştiği bir gün olduğunu belirterek, “Güzel ülkemizin birlik ve beraberliğe, huzur ve yardımlaşmaya ihtiyacı var. Bunu hep beraber başaracağız. Vatandaşımız hakkını alacak, yoksullarımız destek görecek, kamuda israf bitecek. Hiç kimse kimliği, yaşam tarzı ve inancından dolayı ötekileştirilmeyecek” dedi.
Keleş, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın günü olan mübarek Kurban Bayramı'nı bu yıl da tüm dünya olarak pandemiyle, ekonomik ve siyasal buhran içinde karşılıyoruz ama umudumuzu diri tutuyoruz. Her sorunumuzu akılla, bilgiyle, birikimle ve deneyimle çözebileceğimize inanıyoruz. Yatağa aç giren bir tek kişinin olmadığı Türkiye hayalini gerçekleştireceğiz. Her evde huzur, güven ve bereketin olduğu güzel bir Türkiye inşa edeceğiz. Pandemi dönemi halen devam ederken yeni varyantlarda çıkmaya devam etmektedir. Tedbirleri devam ettirmek önem arz etmektedir. 
“BARIŞ ORTAMI SAĞLANMALI”
Pandeminin yanısıra toplumumuzda ve İslam aleminde barış ortamı sağlanamamakta, acılarımız devam etmektedir. En büyük duamız bu acıların, feryatların biran evvel dinmesidir. Bu duygu ve düşüncelerle salgınla mücadelede en ön safta yer alarak şehit düşen sağlık çalışanlarımız, terörle mücadelede şehit düşen güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet ailelerine sabırlar diliyorum. Gazilerimize sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar diliyorum. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın, Zonguldaklı hemşehrilerimizin ve teşkilatlarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyor, nice bayramlar diliyorum” diye konuştu.