Sahil yolu projesi kapsamında yapılacak olan yol ve kavşak çalışması nedeniyle halkın nefes aldığı Kilimli Sahilinde resmen cinayet işleniyor... Kilimliler isyanda... 

KİLİMLİ’NİN KALBİNE HANÇER! 


Kilimli Sahil Yolu Projesi kapsamında yapılacak kavşak ve yol çalışmasının ilçe halkının nefes aldığı yaşam alanının tam ortasından geçmesi Kilimlileri isyan ettirdi. Sahil yolu projesiyle ilçe girişini bağlayan kavşak ve yol çalışmasının halkın yoğun şekilde bulunduğu parktan geçmesine tepki gösteren halk, projenin değiştirilmesi için imza kampanyası başlatıyor.


Kilimli ilçe esnaflarından Halit Bayraktar, proje kapsamında yolun üç metre yükseldiğine dikkat çekerek, “Sahil yolu nedeniyle yol 3 metre yükseleceği için insanlar artık denizi göremeyecek. Burası Kilimli’nin kalbi. Sahil Yolu ile ilçe girişini bağlayacak kavşak, mesire alanı, çocuk parkı, kafe, restoranlar, düğün salonu ve halkın yoğun şekilde bulunduğu eğlence alanının tam içinden geçecek. Trafik güvenliği kalmayacak. Halk oksijen yerine egzoz gazı soluyacak. Kilimli’nin tek yaşam alanında doğanın kalbine hançer saplanıyor. Kilimliler bu cinayete seyirci kalmaz. Bayramdan sonra projenin değiştirilmesi için imza kampanyası başlatacağız. Başta Kilimlili olan Milletvekili Polat Türkmen olmak üzere tüm milletvekillerini göreve davet ediyoruz” dedi.