Memur Sen’e bağlı Enerji Bir-Sen Zonguldak Şube Başkanı Sedat Güngör, kimi AKP il başkanları, milletvekili adayları ve radikal İslamcı olarak tanınan bazı isimlerin sosyal medyada kimi hayâsız hesaplarla arkadaşlık yaptığını iddia etti. 

Hükümete yakınlığıyla tanınan Memur-Sen’e bağlı Enerji Bir-Sen Zonguldak Şube Başkanı Sedat Güngör, sosyal paylaşım sitesindeki hesabında ilginç bir paylaşıma yer verdi. Güngör AKP il başkanları, AKP milletvekili adayları, kabul üstü radikal İslamcıların hayâsız paylaşımlar yapan hesaplarla arkadaşlık yaptığını iddia etti. Güngör “Ne oluyoruz, nereye gidiyoruz arkadaşlar, can dostlar ” seslenişiyle başlayan paylaşımında, “Bugün sosyal medyada bir arkadaşlık teklifi geldi. Ben şahsen bu konularda çok hassas olmaya çalışmaktayım. Şöyle teklif sahibinin profiline bir bakayım dedim ve bakmaz olaydım. Tam bir rezalet, hemen reddettim” dedi. 

EY İMAN EDENLER, BU GİDİŞ NEREYE? 

Güngör hayâsız hesapla arkadaşlığını sürdüren kimi kişilerden duyduğu rahatsızlığı da , “Bu ara bir de arkadaşlarına baktım ki, içler acısı. Ak Parti il başkanları, Ak Parti milletvekili adayları, kabul üstü radikal İslamcılar, vs. vs. Ey iman edenler, bu gidiş nereye?  Sosyal medyada her şeyi takip eden çevreler, Müslüman hassasiyeti ve ahlakı değerleri hafife alan bu teşkilat mensuplarını görmez misiniz? Bu hayasızlıklara pirim verenlere mutlaka birileri gerekli ikaz ve uyarıyı yapmalı.  Unutmayalım ki hayâ imandandır”  cümleleriyle dile getirdi.” Halkın Sesi dürüst davranışı ve içtenliği nedeniyle Sayın Sedat Güngör’e teşekkür ediyor, bu hayâ yoksunlarını kamuoyuna açıklamaya davet ediyor.