Dün Halkın Sesi’nin manşetten verdiği  “Devleti Babalarının Çiftliği Yaptılar” başlıklı haber kamuoyunda büyük yankı bulmasına rağmen, Zonguldak Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü sessisizliğini koruyor. Ereğli 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Sinan Yıldırım’ın sosyal medya hesabında yapmış olduğu paylaşımda; Devlet Memurları Kanunu'na aykırı hareket edip açık açık suç işlemişti.

VALİ BEKTAŞ’I TÖHMET ALTINDA BIRAKTI

Devlet protokolü ve hiyerarşisini ayaklar altına alan paylaşımıyla alenen Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Murat Kapıcı’ya kafa tutan Sinan Yıldırım’ın arkasında kim ya da kimlerin olduğu merak ediliyor. Tüm bu gelişmelere rağmen sosyal medya hesabındaki partizanca paylaşımları kaldırmayan okul müdürü Yıldırım, Zonguldak Valisi ERDOĞAN Bektaş’ın da imzasını taşıyan görevlendirme ile İl Müdür Yardımcısı yapılan kişinin tescilli FETÖCÜ Üyesi olduğunu iddia ederek Vali Bektaş’ı da töhmet altında bırakıyor. 

"FETÖCÜYÜ 1 GÜNDE MÜDÜR YAPTILAR"

Aile boyu Reisçi olan yakın bir arkadaşının zar zor şube müdürü olabildiğini, tescilli bir FETÖCÜ’nün ise bir günde İl Müdür Yardımcısı yapıldığını iddia ederek atamanın gerçekleşmesinde imzası olan yetkililere ithamda bulunan Yıldırım’ın bu iddiası doğru ise neden böyle bir atama yapıldı? Yok eğer doğru değilse niçin Yıldırım hakkında kanuni işlem başlatılmıyor?

Muhalif sendikalara üye kamu çalışanları en küçük bir soruşturmada açığa alınıp sürgün gönderilirken, Milli eğitim camiasını karıştıran bu Okul Müdürü kim ya da kimler tarafından korunuyor? Halkın Sesi, Milli Eğitim Müdürü Murat Kapıcı’yı ve her taşın altından çıkan Nevzat Taşdan’ı görevini yapmaya davet ediyor.