Türk Kızılay Zonguldak Şubesi, sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla 173 bin sağlık malzemesini İl Sağlık Müdürlüğü’ne teslim etti.

Türk Kızılay Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç, emeği geçenlere teşekkür ederek malzemeleri İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner’e teslim etti.

Türk Kızılay’ın 152 yıllık iyilik hareketi olduğunu söyleyen Başkan Aydın Ergenç, pandemi döneminde sağlık birimlerine önemli yardım ve katkılarda bulunduklarını söyledi.

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Genel Müdür İbrahim Altan ve Zonguldak’ın yetiştirdiği değerlerden Genel Müdür Yardımcısı Alper Küçük’e teşekkür ettiğini ifade ederek, “Genel merkezimiz pandemi den en çok etkilenen ilimize özel bir önem gösterip bizlere önemeli destek oldular. Kendilerine Zonguldak halkı adına yürekten teşekkür ediyorum. Sağlık kurumlarımıza olan desteğimiz bundan sonrada sürecektir” diye konuştu.

 İl Sağlık Müdürü Dr. Ertuğrul Güner ise savaşta ve barışta Türk Kızılay’ın insani yardımlarını sürdürdüğünü ifade ederek, Türk Kızılay Zonguldak Şubesi yönetimi ve Başkanına kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.