Türk Kızılayı Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün Emniyet Teşkilatı’nın 172’nci yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı

 “ Osmanlı’dan Cumhuriyete gurur kaynağımız Emniyet Teşkilatı 172 yaşında.

Kutsal Vatan topraklarımızın her köşesinde büyük bir özveri ile çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için yaptığı fedakarlığa değer biçemeyeceğimiz Türk polis teşkilatımızın 172’nci kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum.

Halkımızın emniyet güçlerine olan inancı ve sevgisi her dönemde son derece derindir. Halkımızın huzurunu, can ve mal güvenliğini sağlayan, temel hak ve özgürlüklerin teminatı olan, devleti doğrudan temsil etmek gibi onurlu bir göreve sahip olan polisimizin ülke huzurunun sağlanması konusunda verdiği hizmet her türlü takdirin üzerindendir. Anayasa ve yasalara bağlılıkla yerine getirdiği göreviyle halkımızın da takdirini kazanmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle Türk polis teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünde şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ediyor, halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan tüm polislerimizin Polis Haftası’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”