TED Zonguldak Koleji Vakfı Özel Anaokulu 3 yaş A şubesi Yağmur Damlaları Sınıfı “Ailem ve Ben” adlı aile katılımı etkinliğini gerçekleştirdi...

TED Zonguldak Koleji Vakfı Özel Anaokulu 3 yaş A şubesi Yağmur Damlaları Sınıfı “Ailem ve Ben” adlı aile katılımı etkinliğini gerçekleştirdi. İlk olarak Orff tekniği ile müzik eşliğinde “toplarla dans” oyununu oynayan öğrenciler ve veliler keyifli dakikalar geçirdiler. Ardından öğrenciler legoları uygun renklere yerleştirdikleri eşleştirme oyununda, büyük bir heyecanla önce bitiren grup olmaya çalıştılar. Etkinliklerin son aşamasında tişört boyama için hazırlanan masalarda yerlerini alan öğrenciler ve veliler, yaratıcılıklarını ve el becerilerini kullanarak tişörtlerini tasarladılar ve boyadılar.

TED Zonguldak Koleji Vakfı Özel Anaokulu 5 yaş A Bal Arıları grubu öğrencileri “Ailem ve Ben” isimli aile katılım etkinliklerine müzikli tanışma oyunu ile başladılar. Daha sonra aileleri ile etkinlik masalarına geçen 5 Yaş grubu öğrencilerimiz Şifreli Harf Bulmacasını çözerken hem aileleriyle eğlenceli vakit geçirdiler hem de erken okuryazarlık becerilerini desteklediler.

Bulmacalarının şifrelerinden “ATATÜRK ve TED” çözümüne ulaşan öğrencilerimiz okulumuzun 60. Yılında “ATATÜRK ve TED” temalı özgün resim çalışması ile etkinliklerini tamamlamanın keyfini yaşadılar.

TED Zonguldak Koleji Vakfı Özel Anaokulu 5 yaş B Yapraklar grubu öğrencileri “Ailem ve Ben” isimli aile katılım etkinliklerine müzikli tanışma oyunu ile başladılar. Oyun bitiminde aileleri ile birlikte etkinlik masalarına geçen Yapraklar grubu öğrencilerimiz Şifreli Harf Bulmacası çözerek erken okuryazarlık becerilerini desteklediler. Bulmacalarının şifrelerinden “ATATÜRK ve TED” çözümüne ulaşan öğrencilerimiz ve aileleri okulumuzun 60. Yılında “ATATÜRK ve TED” temalı resim çalışması ile öğrencilerimizin düşünme becerilerinin desteklendiği etkinliklerini tamamlamanın keyfini yaşadılar.

(Haber merkezi)