Sinan Oğan’ı destekleyen Güldaş’ın istifasını isteyen MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, Meral Akşener’i destekleyen Salih Alemdar’ın istifasını isteyecek mi?

“Konuşmak istemiyorum”

MHP’de Genel Başkanlık yarışı kızışıyor. Devlet Bahçeli isyancıları tek tek cezalandırıyor. Şuana kadar aralarında il ve ilçe başkanlıklarının bulunduğu 5 teşkilat değişim istedikleri gerekçesiyle görevden alındı. Zonguldak’ta ise son yerel seçimde MHP Zonguldak Belediye Başkan adayı olan Gürkan Gülay’ın başını çektiği ekibin Genel Başkan Adayı Meral Akşener’i ziyaret etmesi parti kulislerine bomba gibi düştü. Kamuoyu şimdi MHP İl Başkanı Hamdi Ayan’ın yenilikçilere karşı nasıl bir yaptırım uygulayacağını merakla bekliyor. 

GÜLDAŞ’IN İSTİFASINI İSTEMİŞTi… ALAMDAR’A NE DİYECEK?

MHP Genel  Başkan Adaylarından Sinan Oğan’ı desteklediğini açıkladığı için ertesi gün MHP Merkez İlçe yöneticisi Mehmet Ali Gülaş’ın istifasını isteyen İl Başkanı Hamdi Ayan, Meral Akşener’i destekleyen MHP Belediye Meclis üyesi ve grup başkana Salih Alemdar’a şuana kadar bir herhangi bir şey demedi. Halkın Sesi’ne konuşan Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İl Başkanı Hamdi Ayan, bu konuyla ilgili konuşmak istemediğini belirterek, “Bu konularda her hangi gibi fikir belirtmek istemiyorum. Parti içi tartışmaları basına yansıtmak partimize zarar verir. Bundan dolayı açıklama yapmayacağım” dedi.