Çin'den sonra İran üzerinden Zonguldak'a sıçrayan Koronavirüs, Zonguldaklı bir madenci tarafından tiye alındı. 
Zonguldak şivesiyle sosyal medya hesabından Koronavirüs'e seslenen Bayram Tanrıkulu isimli takipçi, "Lan Koronavirüsü burası Zonguldak la. Burada b.. mu işin var senin oğlum? La burası 100 bin nüfuslu, Cumhurbaşkanı'nın bile adını bilmediği bir yer. Çaycuma'nın kokusuylan Erdemir'in dumanı bize bir b.. yapamadı lan! Biz her gün yerin 600 metre dibine gidiyoz, her gün ölüme kafa atıyoz lan! Lan nerden geldiysen oraya geri dön. Burası Zonguldak, akıllı ol, adam ol!" ifadesini kullandı. 
İŞTE O PAYLAŞIM
Tanrıkulu'nun Tiktok'taki sözleri yoğun ilgi gördü.   
Tanrıkulu, paylaşımında şunları söyledi:
"Lan Koronavirüsü burası Zonguldak la. Burada b.. mu işin var senin oğlum? La burası 100 bin nüfuslu, Cumhurbaşkanı'nın bile adını bilmediği bir yer burası... Sen bilmezsen Cumhurbaşkanı burasının adını bilmeyaa... Beş kere de söyledi...
La 16 milyonluk İstanbul var, 5 milyonluk Ankara var, 3 milyonluk İzmir var. La b.. mu işin var Zonguldak'ta la, biz 100 bin kişiyiz la, senin ne işin var oğlum? 
Hayır bize bulaşcaksan da bizim panzehirimiz var! Mancar vaa, pırasa vaa, pazı vaa, ayranlı patile vaa... Bize bulaşma bak! Burası Zonguldak oğlum akıllı ol! 
Çaycuma'nın kokusuylan Erdemir'in dumanı bize bir b.. yapamadı lan! 
Biz her gün yerin 600 metre dibine gidiyoz, her gün ölüme kafa atıyoz lan! Lan nerden geldiysen oraya geri dön. Burası Zonguldak, akıllı ol, adam ol!"
Halkın Sesi