Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Köseler Mahallesi Kalkındırma Derneği yerel ve ulusal medya kuruluşlarının temsilcilerini ağırladı.
Kdz. Ereğli Köseler Mahallesi Kalkındırma Derneği Yönetimi ve üyeleri geçtiğimiz yıl başlatılan gazetecilerle kaynaşma etkinliğinin bu yıl ikincisini gerçekleştirdi. Bu yılki davete kısa süre önce göreve gelmesine rağmen ilçede başta uyuşturucu ile mücadele olmak üzere asayiş ve trafik düzeni noktasında önemli çalışmalar yapan Emniyet Müdürü Fahri Küçük’te davet edildi. Kaynaşma etkinliğine Küçük’ ün yanı sıra Kdz. Ereğli Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin, Armutlucumalılar Derneği Başkanı Şenol Akyol, Zonguldak Maden Şehitleri Derneği Başkanı Çetin yiğit, Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay, Kavaklık, Sarıkorkmaz, Elmatepe, Kışla ve Köseler mahallesi muhtarları ile ilçenin önde gelen işadamlarından Erol Çivici, İrfan Yazıcıoğlu, Mustafa Demiray, Mehmet Özçiçek ve Önder Gündoğdu, yerel ve ulusal medya kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
KOÇ; “MAHALLE HALKI EMNİYET MÜDÜRÜMÜZÜ ÇOK İSTEDİ”
Programa katılanlara teşekkür eden Köseler Mahallesi Kalkındırma Derneği kurucusu İsmet Koç, hiçbir siyasi amaç güdülmeden gazetecilerle bir araya gelmek için bu organizasyonu gerçekleştirdiklerini söyledi. Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük’ü Köseler, Kışla, Elmatepe ve İnallı Mahallesi sakinlerinin trafikte yaptığı düzenlemelerden dolayı çok sevdiğini ve programa özellikle katılmasını arzu ettiklerini ifade eden Koç “Bu yemek gazetecilerin yemeğidir. Daha önce gazeteci arkadaşlara söz vermiştik, sözümüzü yerine getiremedik o gün ki şartlarda. Bu yemeğin siyasi bir yanı yoktur. Bu yemek Köseler Mahallesi Kalkınma Derneğinin katkıları ile hazırlanmış hiç biri ücretli değildir. Burada lokumu, böreği, tatlısını ev hanımlarımız evlerinde hazırlayıp getirdiler. Ben emniyet Müdürümüzü davet için sıradan bir vatandaş olarak gittim ve davet yaptım. O’da sağ olsun bizi kırmayıp geldi. Köseler, Elmatepe, Kışla ve İnallı sakinleri Emniyet Müdürümüzün gelmesini çok istedi. Sebebini sorduğumda; daha önce Kışla güzergahında ki TIR ve kamyon parklarından mahalleye giremediklerini ve emniyet müdürümüz göreve başladıktan sonra burada temizlik yapılıp mahallenin girişinin açıldığını söylediler. Ben emniyet müdürümüze çok teşekkür ediyorum’’ dedi.
KOÇ’UN PLAKETİNİ EMNİYET MÜDÜRÜ KÜÇÜK VERDİ
İsmet Koç’un konuşmasının ardından, Kdz Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay ise gazeteciler adına Köseler Kalkındırma Derneği Başkanı Birkan Demirel’e teşekkür plaketi verdi. Günay burada yaptığı konuşmasında “ Bu akşam gazeteci arkadaşlarımı burada toplamaktan onur duyuyorum. 1973 senesinde kurulan Köseler Kalkındırma Derneğinde görev yapan arkadaşlarım, geçmişten bu yana da emeği geçenlere de teşekkür ediyoruz” dedi.
EMNİYET MÜDÜRÜ KÜÇÜK’TEN KOÇ’A PLAKET
Konuşmaların ardından Kdz Ereğli Gazeteciler Derneği adına Köseler Mahallesi Kalkındırma Derneği’nin kuruluşunda görev alıp faaliyetlerine önemli destekler sunan İsmet Koç’a Kdz Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük tarafından plaketi takdim edildi.