Zonguldak’ta Tamer Ocuner, yönetimindeki 14 NB 209 plakalı araç evinden şehir merkezine seyir halindeyken Fener Caddesi üzerinde yağmur nedeniyle açılan yaklaşık 10 santim derinliğinde ve 30 santim çapındaki peş peşe bulunan çukurlar nedeniyle ön ve arka lastikleri patladı.  

Yayla Mahallesi Fener Caddesi üzerinde, açılan çukurlar araçlara büyük tehlike yaşattı. Yağmur suları ile dolan çukurları fark edemeyen ve çukura düşen araçların lastikleri patladı, bazı araçlar ise zarar gördü. Yolda açılan çukura düşerek otomobilinin lastiği patlayan Tamer Ocuner çukuru fark edemediğini ve lastiğinin patladığını söyledi.

Annesini tedavisi için eniştesinin aracı ile Bolu’daki hastaneye götürdükleri sırada başlarına böyle bir şey geldiğini ifade eden Orçun Yalaz; “Kocaman çukur var. Sayın belediye başkanı orada oturacağına kalksın azcık bu çevreyi bir gezsin. İki tekerimiz de parçalandı. Nerede devlet, nerede belediye?  Bir levha yok, yetkili kimse yok. Şu yolların haline bir bakın, bir şehrin yolları bu kadar kötü olabilir mi? Lastiğin patladığı noktaya kadar girmek zorunda olduğumuz o kadar çukur var ki, zor lastiği patlattırıyorlar. Bu kadar da olmaz. Yazık günah. Buradan geçen Ambulans var, polis aracı var, okul servisleri var. Bu yollar bu kadar kötü olmamalı.” diyerek belediyeye tepki gösterdi.  (Barış DOĞAN)