ZOKEV,  Zonguldak Tenis  Deniz Spor Kulübü  ile birlikte  9 Haziran 2018 günü   Prof. Dr. Taner Damcı’nın ikinci kitabı “Koşuyorum Öyleyse varım” kitabının  tanıtım ve imza etkinliğini gerçekleştirdi. Deniz Kulübünde gerçekleşen etkinlikte ZOKEV Başkanı Zafer kalafat ve  Tenis Deniz Spor Kulübü başkanı  Çetin Özçep,  gençlik dönemlerini   Fener mahallesinde  birlikte  geçirdikleri  Taner Damcı ile ilgili  konuşmalar yaptılar.
“İçindeki alçakgönüllü devi fark etmek için….Koş!” diyor Prof. Dr Taner Damcı. Koşuyorum Öyleyse Varım  adlı sağlık ve  kişisel gelişim   kitabını,  kentimizin  eski hekimlerinden  babası DR. Ahmet Muzaffer Damcı’nın anısına adamış.
 Sayfaların arasında;  koşmayanlara ve koşanlara  yazılmış mektupların  yanı sıra, koşmanın özgürlük dürtüsünü  kamçılaması, koşma inancı, güven,  motivasyon  ve dayanıklılık gibi kavramlarla ilintileri  bulacaksınız.
Yazarın kendi deyimiyle: “ Bu kitabın çok satması için bir hekim olarak size koşmanın sağlığa zararlarını anlatabilirdim. Koşarken olur ya dizlerinizi sakatlarsınız siz en iyisi yürüyün diyebilirdim….. Ama bunu yapmayacağım… Ben size koşun diyorum…. Neden mi? Çünkü;
Toplumsal akışla sürüklenen yaşamımızda koşmak bir özgürlük adasıdır. Koşarken içimizdeki alçakgönüllü devi fark ederiz ve bu bizi mutlu eder. O bizim en güçlü, güvenilir, iyi, sağlam yönümüzdür.  
Koştukça kendimizle ve çevreyle ettiğimiz kavgalar anlamsız ve küçük görünmeye başlar. Koşan her insan yalnızca kendi bedenini ve zihnini değil, çevresini de değiştirir.
Koşmak insanın biyolojik varlığına yaklaşması ve aynı zamanda zihinsel bir iç yolculuk yapması demektir.
Evet, koşmak bizim fabrika ayarımızdır. Özgürce ve keyifçe koşmak…. Ben işte bu yüzden koşuyorum. Sizi de koşarak bu özgürlüğü yaşamanıza bir nebze de olsa katkıda bulunabilirsem ne mutlu bana…”  diyerek sağlıklı yaşam için okurlarına  yol çiziyor.