AK Parti Kozlu İlçe Teşkilatı kongre öncesi delegelerle yemekte buluştu. Kongre öncesi Kozlu’da birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Elizya Düğün Salonu’nda düzenlenen yemeğe AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, İl Genel Meclisi üyeleri Necdet Karaveli, Hasan Dağkıran ve çok sayıda davetli katıldı.

Yemek öncesi konuşma yapan AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, “AK Parti Kozlu’da 5. Olağan Kongresini yapacak. Bu aslında ilçe olan Kozlu’nun ilk kongresi. Kozlu’nun ilçe olmasında gayret sarf eden arkadaşlarımıza buradan bir kez daha teşekkür ediyorum, Genel Merkezimize de çok teşekkür ediyorum. Bu bayrağı sizlerle birlikte çok daha ileriye taşıyacağımızı biliyorum. Davetiye ve mesajlarda bu toplantının birlik, bütünlük ve istişare toplantısı olduğunu yazmıştık. Görüyorum ki gerçekten birlik ve beraberlik tablosu oluşmuş durumda. Hafta sonu yapılacak kongre öncesi bu görüntü gerçekten de çok güzel. Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan organizasyona iştirak eden tüm katılımcılara teşekkür eden Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, “Bu soğuk havada, bu salonda sıcak bir ortam sağladığınız için hepinize ayrı ayı teşekkür erdim, hoş geldiniz. Burada bulunan bu topluluk dünyanın en kutsal topluluklarından biridir. Çünkü hepimiz bir amaç için bir araya geldik. Sizleri burada görmek bizim için bir ayrıcalık. Kendinizi bizlerden mahrum etmediğiniz için hepinize teşekkür ederim. Kongre sürecinin başından beri neredeyse hepinizle istişarelerde bulunduk. Bizim tek bir amacımız var. O da Zonguldak siyasetinde güçlü bir Kozlu Teşkilatı hedefi. Tüm amacımız birlik ve beraberliği sağlamak. Bu beraberlik ve bütünlüğümüzü sağlamak için birçok arkadaşımız fedakârlık yaptı. Hepsine teşekkür ederim. Özellikle Belediye Meclis Üyesi arkadaşımız ve dostum Tahsin Karaarslan’a teşekkür etmek istiyorum. Ricalarımı kırmayarak ekip ruhunu canlı tutmuş bir arkadaşımızdır. Hepinize geldiğiniz için tekrar teşekkür ederim” diye konuştu.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ise yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Öncelikle böyle sıcak bir organizasyonu tertip den İlçe Başkanımız, Belediye Başkanımız ve ekibine teşekkür ediyorum. Kozlu bizim sıcak ilişkiler kurduğumuz etkinliklerde önde olan bir ilçemiz. Kozlu’lularla olmaktan onur duyuyorum. İlgi ve alakanızdan dolayı da şükranlarımı iletiyorum. Hafta sonu Kozlu ilçemizin ilk kongresi gerçekleşecek. Katılımın yüksek ve coşkulu olması çok önemli. Nasıl olsa tek liste diye heyecanı yitirmemek çok önemli. Yeni oluşacak yönetimle 2015 seçimine gireceğiz. Bu kalabalık güçlü bir yönetimin işaretidir. Bu kalabalık bunu gösteriyor. Cumartesi Kozlu’ya yakışır bir kongre yapılacağına inanıyorum.”