Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünce ‘25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ kapsamında kadına yönelik şiddet konusunda farkındalık oluşturulması yönünde etkinlik düzenlendi.
Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünce kadına yönelik şiddete karşı mücadele konusunda bilinçlendirme çalışmaları yapmak üzere Cumhuriyet Meydanı’nda stant kuruldu. Etkinlikler doğrultusunda Kozlu ilçe merkezinde ve Fatih Mahallesinde bulunan elektrikli billboardlarda eş zamanlı afiş ve görseller yayınlanarak günün anlam ve önemine vurgulandı.
Konuya İlişkin Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdür V. Fatma Baytekin Erkadam, '25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü' vesilesiyle kadına yönelik şiddetin her türlüsüne hayır diyerek mutlu birey, mutlu aile ve mutlu bir toplum için kadına şiddete karşı mücadele etmeleri gerektiğine inandıklarını, kadına yönelik şiddetin bir insanlık suçu olmakla birlikte Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak bu konuda ki çalışmalarına önem verdiklerini ve bu alanda özveriyle çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. (Haber Merkezi)