Kozlu yeni Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya;

“KOZLU DAHA BÜYÜK BİR CAZİBE MERKEZİ OLACAKTIR”

Kozlu yeni Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Ziyarette konuşan Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, rahmetli Ertan Şahin’in vefatından dolayı üzüntülü olduklarını fakat yeni Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’a da güvendiklerini belirterek, “Yeni ilçe Kaymakamlık Binası bittikten sonra, Pazar Yeri’ndeki Cami inşaatının tamamlanmasından sonra ve yeni yapılan AVM inşaatının bitmesiyle Kozlu daha büyük bir cazibe merkezi olacaktır” dedi.

Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özgür Uyar, İlçe Emniyet Müdürü 3’üncü sınıf Emniyet Müdürü Bülent Kaplan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök ,Kozlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ, İlçe Halk Kütüphanesi Müdüresi Özlem Karakaya ve diğer kurum müdürleri dün Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'a makamında ziyaret ettiler.http://www.halkinsesi.com.tr/zonguldak/kozlu-daha-buyuk-bir-cazibe-merkezi-olacaktir-h34580.html

“KOZLU,  ZONGULDAK'IN EN GÜZEL İLÇESİ”

Ziyarette konuşan Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, rahmetli Ertan Şahin’in vefatından dolayı duyduğu üzüntülerini aynı zamanda Kozlu yeni Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'a olan güvenini dile getirerek,  “Kozlu,  Zonguldak'ın en güzel ilçesi.  Zonguldak'ta oturan vatandaşlar hafta sonu tatillerini Kozlu’da geçiriyorlar.  Kozlu ilçemizin gelişip, güzelleşmesi anlamında Kozlu Belediyesinin çok güzel çalışmaları olduğunu biliyorum. Yeni ilçe Kaymakamlık Binası bittikten sonra, Pazar Yeri’ndeki Cami inşaatının tamamlanmasından sonra ve yeni yapılan AVM inşaatının bitmesiyle Kozlu, daha büyük bir cazibe merkezi olacaktır” şeklinde konuştu.

“KOZLU’YU DAHA MODERN VE DAHA GÜZEL YERLERE TAŞIMAK İSTİYORUM”

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, yapılan ziyaret için teşekkür ederek, “Rahmetli Ertan Şahin Kozlu sevdalısıydı ve Kozlu için hizmet etti. Onun yarım bıraktığı projeleri tamamlamak ve yeni projeler ile Kozlu’yu daha modern ve daha güzel yerlere taşımak istiyorum.  Yeri gelmişken belirtelim, Değirmenağzı suyu için hazırlanan proje onaylandı. Suyumuzun daha da kaliteli olacak. Kozlu’nun Zonguldak'ın parlayan yıldızıdır.  Biz bunu devam ettirerek Zonguldak'ın Lokomotifi konumuna getireceğiz” diye konuştu.  

Son olarak rahmetli Ertan Şahin için, Kuran-ı Kerim okutuldu ve dualar edildi.