Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, sosyal medyada yaptığı paylaşımla gündeme bomba gibi düşmüş, son dönemde yaşadığı olumsuzluklar yüzünden bunaldığını ve yorulduğunu belirtmişti.  Küçük, yaşadığı adaletsizliği dile getirmek için makamına çıktığı Emniyet Müdürü Turanlı’nın kötü tutumuna da isyan etmişti.
Zonguldak Valisi Ahmet Çınar bugün yanında Zonguldak Emniyet Müdürü Metin Turanlı,İl Jandarma Alay Komutanı Gökhan İnan ve Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu ile birlikte Fahri Küçük'ü ziyaret etti. Ardından gazetecilerin 'ziyarete ilişkin' sorularını cevaplayan Vali Çınar, 'Rutin bir ziyaret.Bütün ilçelerimizi geziyoruz bugün de buradadık' dedi. 
Bu sırada, Emniyet Binası önünde bekleyen grup içinden Erdemir Emeklileri Derneği (EVEDER) Denetim Kurulu Başkanı Aziz Boy, Vali Çınar’a hitaben, “Biz müdür beyin yanındayız. Ereğli’nin huzuru ve güveni için her zaman yanındayız. Müdürümüzü istiyoruz. Bu rutin bir ziyaret değil. Fahri Küçük, gelmiş geçmiş en iyi emniyet müdürlerimizden birisidir . Öncelikle öğrencilerimize sahip çıktı. Ereğli’nin huzuru için gecesini gündüzüne katarak çalıştı. Buraya destek vermek için gelen sivil toplum örgütleri, ilçenin geleceği ve huzuru için müdür beyimize destek veriyoruz.” şeklinde konuştu.