OYKA Kağıt ve Ambalaj Fabrikasından mal almak üzere Çaycuma’ya gelen Kuruçayırlı Lojistik firmasına ait Tır’ın önü Çaycuma Kamyoncular Kooperatifi üyesi şoförler tarafından kesilmiş ve bu olaya Polis müdahale etmediği için haberi “Eşkıyalık mı?” başlığıyla sayfamıza taşımıştık. OYKA Genel Müdürü Mehmet Tayfun Civelek, “Bizim Kuruçayırlı Lojistik ile akdedilmiş sözleşmemiz yoktur” cevabını vermişti. 
Söz konusu firmaya yaptığımız başvurucu sonucu ise gelen açıklama söyle; “Sayın Halkın Sesi Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Cevdet Akgün, Gazetenizin 11/05/2018 tarihli “Eşkıyalık mı?” başlığı altında şirketimizin adının geçtiği haberinizde istinaden, “Oyka Kağıt Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş’ye lojistik hizmeti veriyor musunuz?” konulu bilgi talep metninize cevabımız aşağıda bilginize sunulmuştur.
“Kuruçayırlı Grubun bünyesinde faaliyet gösteren Mehmet Kuruçayırlı Grup Enerji Taahhüt Ticaret unvanlı şirketimiz ile Oyka Kağıt Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin de şirketleri arasında yer aldığı Oyka Grubu İştiraklerinden Omsan Lojistik A.Ş ile; Oyka Kağıt Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin yurt içi taşıma hizmetleri için 01.10.2017 tarihinde taraflarca sözleşme imzalanmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.” Can Ahmet Zirgi Lojistik Grup Genel Müdürü/ Kuruçayırlı Grubu.